Tapatybės ideologijų susidūrimas su laiminga pabaiga - Gedutis, Aldis (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2012)
RecenzijaSafronovas, Vasilijus. 2011.Praeitis kaip konflikto šaltinis: Tapatybės ideologijų konkurencija XX amžiaus Klaipėdoje.Vilnius: Lietuvos istorijos instituto leidykla.ISBN 978-9955-847-47-2