In search for Enlightenment: Walter Benjamin and sociology of literature - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2008)
Review: Benjamin, Walter. 2005. Nušvitimai. Esė rinktinė. Vilnius: Vaga.