Please Try, ‘Latour 1991’ - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2004)
Review: Latour, Bruno. 2004. Mes niekada nebuvome modernūs. Simetrinės antropologijos esė. Vilnius: ALK / Homo liber.