A Moderate Critique of Reason in Jürgen Habermas' Social Theory - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2003)
Review: Habermas, Jürgen. 2002. Modernybės filosofinis diskursas. Vilnius: Alma littera.