Europos socialinis tyrimas: 10 metų Lietuvoje - Žvaliauskas, Giedrius (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2018)
Apžvalgoje trumpai pristatomas Europos socialinis tyrimas (EST) ir 8-os bangos modulis, kuriame tiriamas gyventojų požiūris į socialinę gerovę. Pateikiamas išsamus modulio Požiūriai į socialinę gerovę kintamųjų aprašas su nuorodomis į 2017 m. Lietuvoje atliktos gyventojų apklausos duomenis.