Naujas žodis socialinių restauracijų lyginamojoje istorinėje sociologijoje - Laurėnas, Vaidutis (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2023)
Knygų recenzija: Norkus, Zenonas. 2023a. The Great Restoration: Post-Communist Transformations from the Viewpoint of Comparative Historical Sociology of Restorations. Leiden: Brill. p. 436. ISBN: 978-90-04-68332-7. https://doi.org/10.1163/9789004683327 Norkus, Zenonas. 2023b. Post-Communist Transformations in Baltic Countries. A Restorations Approach in Comparative Historical Sociology. Cham: Springer. p. 291. ISBN: 978-3-031-39498-0. https://doi.org/10.1007/978-3-031-39496-6