Tapatybės ideologijų susidūrimas su laiminga pabaiga - Gedutis, Aldis (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2012)
Recenzija Safronovas, Vasilijus. 2011. Praeitis kaip konflikto šaltinis: Tapatybės ideologijų konkurencija XX amžiaus Klaipėdoje. Vilnius: Lietuvos istorijos instituto leidykla. ISBN 978-9955-847-47-2