Visuomenei reikia socialios kritikos - Laurėnas, Vaidutis (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 1997)
Recenzija: Walzer, Michael. 1992. Kritikų draugija. Visuomenė, kritika ir politinis angažuotumas dvidešimtajame amžiuje. Vilnius: Pradai.