Johano Huizinga’os Viduramžių ruduo: istoriografinė ir istorinė problematika - Kazlauskas, Raimondas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 1997)
Recenzija: Huizinga, Johan. 1996. Viduramžių ruduo. Studija apie keturiolikto ir penkiolikto šimtmečio gyvenseną ir mąstyseną Prancūzijoje ir Nyderlanduose. Vilnius: Pradai.