Nušvitimų beieškant: Walteris Benjaminas ir literatūros sociologija - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2008)
Recenzija: Benjamin, Walter. 2005. Nušvitimai. Esė rinktinė. Vilnius: Vaga.