Švietimo dialektika - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2006)
Recenzija: Horkheimer, Max; Adorno, Theodor W. 2006. Apšvietos dialektika. Filosofiniai fragmentai. Vilnius: Margi raštai.