Rožinis inkliuzas knygų lentynoje - Šidlauskienė, Virginija (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2005)
Recenzija: Ślęczka, Kazimierz. 2005. Feminizmas: šiuolaikinio feminizmo visuomeninės ideologijos ir koncepcijos. Vilnius: Mintis.