Estetinės sąvokos - Sibley, Frank N. (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2001)
Vertimas: Sibley, Frank N. “A Contemporary Theory of Aesthetic Concepts” in G. Dickie, R. Sclafani (eds.). 1977. Aesthetics: A Critical Anthology. New York: St. Martins Press. Vertė Vygandas Aleksandravičius; specialusis redaktorius Antanas Katalynas.