Šeiminio gyvenimo sociologija: pokyčiai ir įvairovė - Juozeliūnienė, Irena (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2012)
RecenzijaChambers, Deborah. 2012. A Sociology of Family Life: Change and Diversity in Intimate Relations.Cambridge: Polity Press.