Socialinė struktūra ir anomija - Merton, Robert (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 1997)
Vertimas: Merton, Robert. 1968. "Social Structure and Anomie", kn. Merton, Robert. Social Theory and Social Structure. New York: Free Press: 185-214.