Etnometodologijos programa - Garfinkelis, Haroldas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2011)
Vertimas: iš anglų kalbos vertė Gracija Pleikienė. Šis Haroldo Garfinkelio tekstas – Ethnomethodology’s Program – publikuotas žurnale Social Psychology Quarterly (1996, Vol. 59 No. 1, 5–21). Amerikos Sociologijos asociacija (ASA) suteikė teisę publikuoti šį tekstą VU ir KU mokslo žurnale Sociologija. Mintis ir veiksmas (Permission No. 005833, July 5, 2011).