Sociologijos skruzdėlynai ir jų etnomirmekologija - Kraniauskas, Liutauras (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2010)
Recenzija: Burawoy, Michael, Mau-kuei Chang, and Mchelle Fei-yu Hsieh (eds.). 2009. Facing an Unequal World: Challenges for a Global Sociology. Taipei: Academia Sinica.