Ieškant sociologijos metodo. Georgas Simmelis ir didmiesčio tikrovės ribos - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2007)
Recenzija: Georg Simmel. 2007. Sociologija ir kultūros filosofija. Vilnius: Margi raštai.