Ar pakankamos prielaidos šeimos politikos revoliucijai? - Snieškienė, Dalija (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2004)
Recenzija: Stankūnaitė, Vlada; Jonkarytė, Aiva; Mikulionienė, Sarmitė; Mitrikas, Algimantas Alfonsas; Maslauskaitė, Aušra. 2003. Šeimos revoliucija? Iššūkiai šeimos politikai. Vilnius: Socialinių tyrimų institutas.