Etniškumas kaip tyrimo objektas - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2003)
Recenzija: Kasatkina, Natalija; Leončikas, Tadas. 2003. Lietuvos etninių grupių adaptacija: kontekstas ir eiga. Vilnius: Eugrimas.