Nuosaiki proto kritika Jürgeno Habermaso socialinėje teorijoje - Valantiejus, Algimantas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2003)
Recenzija: Habermas, Jürgen. 2002. Modernybės filosofinis diskursas. Vilnius: Alma littera.