Recenzija. Ramutė Dabrytė, Rūta Sakalauskaitė, Dalia Pakalniškienė (sud.). 2014. Rinkis vardą lietuvišką: lietuviškų vardų žodynėlis. Vilnius: Versus aureus, 336 p. - Sinkevičiūtė, Daiva (Taikomoji kalbotyra, 2016)
Recenzija knygai apie lietuviškus vardus.