Berlynas ir neblėstanti meilė metaforoms ir futbolui, arba Kas naujo metaforų tyrimuose - Šeškauskienė, Inesa (Taikomoji kalbotyra, 2016)
Šiame straipsnyje apžvelgiama Pasaulio metaforų tyrėjų asociacijos 11 konferencija, vykusi 2016 m. liepos mėn. Berlyne.