Konstantinas Bružas. Apie tai, kas neturi išnykti: XIX a. pabaigos – XX a. 8 dešimtmečio etnografinė Žemaitijos apylinkių medžiaga, kn. I, parengė, sudarė, pastabas ir įvadinį straipsnį parašė Rimantas Balsys, Klaipėda: Klaipėdos universiteto leidykla - Klimka, Libertas (Tautosakos darbai, 2018)
-