Išsamus vadovas po latvių mitologijos pasaulį - Būgienė, Lina (Tautosakos darbai, 2025)
Sandis Laime, Latviešu teiku tipu un motīvu rādītājs: Raganas = Latvian Legend Type and Motif Index: Witches, Rīga: LU Literatūras, folkloras un mākslas institūts, 2024, 688 p., ISBN 978-9984-893-79-2