SĄNAUDŲ UŽ VANDENS PASLAUGAS SUSIGRĄŽINIMO PRINCIPAS - Keturakienė, Airė (Teisė, 2016)
Šiame straipsnyje analizuojama viena iš vandens išteklių apsaugos priemonių – sąnaudų už vandens paslaugas susigrąžinimo principas. Tiriama šio principo kilmė, funkcijos ir turinys.