KAI KURIE PROBLEMINIAI RESTITUCIJOS TAIKYMO IR GRUPĖS IEŠKINIO TEIKIMO PIKTNAUDŽIAVIMO RINKA ATVEJAIS ASPEKTAI - Fruzerova, Oksana (Teisė, 2016)
Straipsnyje nagrinėjami investuotojams ir kitiems finansų rinkos dalyviams piktnaudžiavimo rinka veiksmais, t. y. pasinaudojimo viešai neatskleista informacija ir manipuliavimo rinka, padarytos turtinės žalos atlyginimo aktualūs klausimai, t. y. restitucijos taikymo ir grupės ieškinio teikimo tam tikri probleminiai aspektai.