Subendrintos dalinio bausmių sudėjimo būdu bausmės skyrimas, tinkamai įgyvendinant... nulla poena sine lege principą - Chlebinskaitė, Kristina (Teisė, 2008)
Straipsnyje nagrinėjamos subendrintos bausmės skyrimo taisyklių taikymo problemos, susijusios su tinkamu nulla poena sine lege principo įgyvendinimu. Some problems of aggregate punishment are covered in this article in order to implement nulla poena sine lege principle correctly.