Penki okupacijos dešimtmečiai šimtametėje Lietuvos teisės raidos panoramoje - Maksimaitis, Mindaugas (Teisė, 2019)
[straipsnis ir santrauka lietuvių kalba; santrauka anglų kalba] Straipsnyje mėginama apibendrinti sovietmečio Lietuvos teisės mokslo raidos praradimų (ir pasiekimų) rezultatus ir pasvarstyti apie išliekamąją šių rezultatų reikšmę.