Automatizuotų transporto priemonių valdymas: civilinės atsakomybės reglamentavimas Europos Sąjungoje - Shevchenko, Olga (Teisė, 2020)
Šio straipsnio tikslas – pasiūlyti automatizuotų transporto priemonių (ATP) civilinės atsakomybės reglamentavimą Europos Sąjungos dimensijoje atsižvelgiant į sukurtą automatizuotų transporto priemonių valdymą ES vidaus rinkoje.