Teismų ir teisinė reforma kaip ES ir Ukrainos asociacijos susitarimo įgyvendinimo teisingumo vykdymo srityje elementas - Mykiievych, Mykhailo; Ivanochko, Iryna (Teisė, 2020)
Straipsnyje nagrinėjami Ukrainos teismų ir teisinės reformos skiriamieji bruožai Europos integracijos procesų kontekste, nustatomi pagrindiniai institucinio mechanizmo elementai įgyvendinant ES ir Ukrainos asociacijos susitarimą, išdėstomi pagrindiniai laimėjimai ir perspektyvos vykdant teismų sistemos reformą Ukrainoje.