Priežastys, kodėl advokatai rekomenduoja mediaciją ar jos nerekomenduoja savo klientams - Kraemer , Raimonda (Teisė, 2021)
Straipsnyje pristatomi tyrimo rezultatai, kurie remiasi autorės atlikta apklausa Lietuvoje, Didžiojoje Britanijoje, Austrijoje ir Vokietijoje. Autorė siekia atskleisti priežastis, kodėl advokatai rekomenduoja mediaciją ar jos nerekomenduoja savo klientams.