Bendrai kontroliuojamų ūkio subjektų teisinio reguliavimo pokyčiai naujajame konkurencijos įstatyme, arba ką perėmėme iš europos sąjungos teisės? - Butkevičius, Lauras (Teisė, 2012)
Straipsnyje analizuojami naujausi Konkurencijos įstatymo pakeitimai, susiję su bendrai kontroliuojamais ūkio subjektais, bandoma nustatyti ir įvertinti naujojo teisinio reguliavimo priežastis ir tikslus, parodomi teisinio bendrai kontroliuojamų ūkio subjektų reguliavimo modelio derinimo su ES modeliu ypatumai.