Tarptautinių mediacijos būdu pasiektų susitarimų priverstinis vykdymas - Žukauskaitė, Miglė (Teisė, 2019)
[straipsnis ir santrauka anglų kalba, santrauka lietuvių kalba]Atsižvelgiant į neseniai baigtą rengti Singapūro mediacijos konvencijos tekstą, straipsnyje pateikiama lyginamoji naujosios konvencijos bei šiuo metu galiojančių ES mediacijos direktyvos ir SIAC-SIMC Arb-Med-Arb protokolų analizė, nagrinėjant tarptautinių mediacijos būdų pasiektų susitarimų priverstinio vykdymo galimybes.
Keywords: mediacija; mediacijos būdų pasiekti susitarimai; Singapūro mediacijos konvencija; ES mediacijos direktyva; SIAC-SIMC Arb-Med-Arb protokolas