Smurtinio elgesio kaitos svarba užkertant kelią smurtui artimoje aplinkoje - Michailovič, Ilona (Teisė, 2020)
Straipsnyje analizuojama darbo su smurtautojais artimoje aplinkoje svarba, užkertant kelią smurtui artimoje aplinkoje. Remiantis tarptautiniais standartais ir atliktu empiriniu tyrimu pabrėžiamas smurtinės elgsenos kaitos būtinumas, mokant smurtautojus elgtis nenaudojant smurto, keičiant smurtinės elgsenos modelius.
Keywords: smurtas artimoje aplinkoje; smurtinės elgsenos kaita; darbo su smurtautojais veiksmingumas