Finansinės apskaitos ir pelno mokesčio teisinio reguliavimo skirtumai - Endrijaitis, Martynas (Teisė, 2022)
Straipsnyje nagrinėjama, kokiais atvejais atsiranda finansinės apskaitos ir pelno mokesčio nuostatų nuolatiniai skirtumai, kartu atskleidžiant jų svarbą įvykdyti mokestinę (pelno mokesčio) prievolę.
Keywords: mokesčių teisė; finansinės apskaitos teisinis reguliavimas; pelno mokestis; nuolatiniai skirtumai