SARS-CoV-2 įtaka Lenkijos nemokumo teisei - Torbus, Andrzej (Teisė, 2023)
COVID-19 pandemijos poveikis verslo aplinkai sukėlė daugelio verslininkų nemokumo riziką. Šio tyrimo tikslas – aptarti COVID-19 pandemijos poveikį Lenkijos nemokumo teisei ir palyginti Lenkijoje priimtus sprendimus su kitose šalyse taikomais sprendimais.
Keywords: nemokumo procedūros; nemokumas; COVID-19; nemokumo paskelbimas; procedūriniai terminai; verslininko nemokumas; restruktūrizavimas