EKONOMINIO NUOSMUKIO POVEIKIS NEAPYKANTOS VEIKŲ TENDENCIJOMS - Isokaitė, Indrė (Teisė, 2015)
Straipsnyje analizuojamas ekonominės krizės poveikis neapykantos veikų mastui. Nagrinėjamos neapykantos nusikaltimų ištakas su ekonominiais veiksniais siejančios mokslo teorijos, Lietuvos teismų praktika, šių veikų statistika ir kiti šaltiniai, kuriais remiantis nustatoma, kad ekonominis nuosmukis prisideda prie neapykantos nusikaltimų augimo.