PIKTNAUDŽIAVIMO RINKA GENEZĖ PREKYBOS VERTYBINIAIS POPIERIAIS KONTEKSTE - Fruzerova, Oksana (Teisė, 2015)
Straipsnyje nagrinėjama piktnaudžiavimo rinka, t. y. manipuliavimo rinka ir pasinaudojimo viešai neatskleista informacija, istorija prekybos vertybiniais popieriais kontekste. Pateikiami ryškiausi piktnaudžiavimo rinka atvejai, nustatyti skirtingose pasaulio finansų rinkose.