GŽI – garbingesnei žiniasklaidai - Nastaravičius, Mindaugas (Žurnalistikos tyrimai, 2008)
2007-ųjų rugsėjį įkurtas portalas gzi.lt – tai erdvė, skirta atviresnėms ir garbingoms diskusijoms apie žiniasklaidą. Tai viešas forumas, kviečiantis į būrį visas žiniasklaidos priemones, kurioms rūpi etikos ir skaidrumo klausimai. Tai erdvė, suteikianti galimybę kalbėti viešai ir drąsiai, raginanti prisijungti visus žurnalistus, žiniasklaidos ekspertus, ryšių su visuomene specialistus, verslininkus, politikus, apžvalgininkus, ekonomistus ir kitus, kuriems žiniasklaida rūpi ir kurie neabejoja, kad apie ją reikia kalbėti. Toje erdvėje siūloma vengti anonimiškumo, nesislapstyti slapyvardžiais. Kuo ši svetainė praplėtė nuolat pulsuojantį visuomenės forumą apie Lietuvos žurnalistiką, savininkystę, žiniasklaidos perspektyvą?