Paskutinės pastabos apie tylų kritiką - Vaišnys, Andrius (Žurnalistikos tyrimai, 2021)
Skiriama Broniui RAGUOČIUI prisiminti,humanitarinių mokslų daktarui, literatūros ir spaudos kritikui, žurnalistikos istorikui, Vilniaus valstybinio universiteto Istorijos fakulteto Spaudos žurnalistikos katedros vedėjui, Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Žurnalistikos instituto docentui, Rašytojų sąjungos nariui, Žurnalistų sąjungos nariui, „Žurnalistikos tyrimų“ žurnalo redakcinės kiolegijos nariui ir autoriui.