Slaugytojų ir akušerių licencijavimo tvarka nuo 2018 m.
Slauga. Mokslas ir praktika viršelis 2017 Nr. 3 (243)
Naudinga informacija
Į Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro Tarptautinio bendradarbiavimo ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjos Loretos Gudelienės-Gudelevičienės klausimus atsako Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos direktorė Nora Ribokienė
Publikuota 2020-08-31
PDF

Reikšminiai žodžiai

slaugytojas
akušeris
licencijavimo tvarka

Kaip cituoti

Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos direktorė Nora Ribokienė, Į S. priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro T. bendradarbiavimo ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjos L.G.-G. klausimus atsako (2020) “Slaugytojų ir akušerių licencijavimo tvarka nuo 2018 m”., Slauga. Mokslas ir praktika, (3 (243), pp. 12–13. Available at: https://www.zurnalai.vu.lt/slauga/article/view/19395 (Accessed: 29 March 2024).

Santrauka

Į Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro Tarptautinio bendradarbiavimo ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjos Loretos Gudelienės-Gudelevičienės pateiktus klausimus atsako Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos direktorė Nora Ribokienė.

PDF

Atsisiuntimai

Nėra atsisiuntimų.

Skaitomiausi šio autoriaus(ų) straipsniai

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>