Slaugytojas – svarbus sveikatos priežiūros sistemos narys
Slauga. Mokslas ir praktika viršelis 2017 Nr. 12 (252)
Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos aktualijos
Į Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro Tarptautinio bendradarbiavimo ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjos Loretos Gudelienės-Gudelevičienės klausimus atsako Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos Asmens sveikatos priežiūros departamento Slaugos koordinavimo skyriaus vadovė Odeta Vitkūnienė
Publikuota 2020-08-31
PDF

Kaip cituoti

Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos Asmens sveikatos priežiūros departamento Slaugos koordinavimo skyriaus vadovė Odeta Vitkūnienė, Į S. priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro T. bendradarbiavimo ir viešųjų ryšių skyriaus vedėjos L.G.-G. klausimus atsako (2020) “Slaugytojas – svarbus sveikatos priežiūros sistemos narys”, Slauga. Mokslas ir praktika, (12 (252), pp. 6–7. Available at: https://www.zurnalai.vu.lt/slauga/article/view/19629 (Accessed: 19 April 2024).

Santrauka

Baigiantis metams apie nuveiktus darbus ir ateities planus papasakojo Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos Asmens sveikatos priežiūros departamento Slaugos koordinavimo skyriaus vadovė Odeta Vitkūnienė. Ją kalbino Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro Tarptautinio bendradarbiavimo ir viešųjų ryšių skyriaus vedėja Loreta Gudelienė-Gudelevičienė.

PDF

Atsisiuntimai

Nėra atsisiuntimų.

Skaitomiausi šio autoriaus(ų) straipsniai

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>