TARP KULINARIJOS IR ISTORIJOS
KNYGŲ LENTYNOJE
Neringa Dambrauskaitė
Publikuota 2014-01-01
https://doi.org/10.15388/LIS.2014.0.5051
PDF

Kaip cituoti

Dambrauskaitė N. (2014) „TARP KULINARIJOS IR ISTORIJOS“, Lietuvos istorijos studijos, 330, p. 229-231. doi: 10.15388/LIS.2014.0.5051.

Santrauka

– Rec.: Rimvydas Laužikas. „Istorinė Lietuvos virtuvė: maistas ir gėrimai Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje“. Vilnius, 2014. – 208 p.
PDF
Kūrybinių bendrijų licencija

Šis kūrinys yra platinamas pagal Kūrybinių bendrijų Priskyrimas 4.0 tarptautinę licenciją.

Susipažinkite su autorių teisėmis žurnalo politikoje skiltyje Autorių teisės.