Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos išaiškinimas dėl žurnale „Slauga. Mokslas ir praktika“ publikuojamų mokslinių straipsnių
Slauga. Mokslas ir praktika viršelis 2017 Nr. 1 (241)
Naudinga informacija
Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos informacija
Publikuota 2020-08-31
PDF

Reikšminiai žodžiai

Slauga. Mokslas ir praktika

Kaip cituoti

prie Sveikatos apsaugos ministerijos informacija, V. akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos (2020) “Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos išaiškinimas dėl žurnale „Slauga. Mokslas ir praktika“ publikuojamų mokslinių straipsnių”, Slauga. Mokslas ir praktika, (1 (241), p. 13. Available at: https://www.zurnalai.vu.lt/slauga/article/view/19304 (Accessed: 28 March 2024).

Santrauka

Kokius dokumentus reikia pristatyti Valstybinei akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybai prie Sveikatos apsaugos ministerijos, kad žurnale „Slauga. Mokslas ir praktika“ paskelbtas mokslinis straipsnis būtų vertinamas kaip profesinės kvalifikacijos tobulinimas?
Į klausimą atsako Valstybinės akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybos prie Sveikatos apsaugos ministerijos direktorė Nora Ribokienė.

PDF

Atsisiuntimai

Nėra atsisiuntimų.

Skaitomiausi šio autoriaus(ų) straipsniai

1 2 > >>