Žūvančiųjų kryžius už atsidavusį darbą
Slauga. Mokslas ir praktika viršelis 2021 T. 2. Nr. 4 (292)
Sklaida
Interviu su Danguole Skrupskiene
Publikuota 2021-04-23
PDF

Reikšminiai žodžiai

slaugytoja
interviu

Kaip cituoti

Danguole Skrupskiene, I. su (2021) “Žūvančiųjų kryžius už atsidavusį darbą”, Slauga. Mokslas ir praktika, 2(4 (292), pp. 34–38. Available at: https://www.zurnalai.vu.lt/slauga/article/view/23930 (Accessed: 18 April 2024).

Santrauka

Danguolė Skrupskienė – VšĮ Kupiškio rajono savivaldybės pirminės asmens sveikatos priežiūros centro Greitosios medicinos pagalbos skyriaus skubiosios medicinos pagalbos slaugos specialistė, Sveikatos apsaugos darbuotojų profesinės sąjungos pirmininkė. Jos ilgametis darbas šiemet įvertintas garbingu apdovanojimu – Žūvančiųjų kry-žiumi už lyderystę ir priimtus sprendimus užtikrinant saugumą darbuotojams ir pacientams.

Šia proga Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro Savišvietos organizavimo ir komunikacijos skyriaus vedėja Loreta Gudelienė-Gudelevičienė pakalbino Danguolę Skrupskienę ir jos kolegę VšĮ Kupiškio rajono savivaldybės pirminės asmens sveikatos priežiūros centro Greitosios medicinos pagalbos skyriaus vyr. slaugytoją Daivą Kučauskaitę.

PDF

Atsisiuntimai

Nėra atsisiuntimų.

Skaitomiausi šio autoriaus(ų) straipsniai

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>